Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

kuningas daavidin isä

Jumala hallitsee ja rakastaa maailmaa. Samoin kuningas Daavidin ja kuningas Salomonin virsiä ja tekstejä on syntynyt temppelipalveluksen tueksi.


Advennti Ja Jouluaika Aa By Opetus On Genially

Ihmeellinen neuvonantaja Väkevä Jumala Iankaikkinen isä Rauhanruhtinas.

. Se oli kuitenkin HERRALLE tärkeää mutta Hän ei sisällyttänyt sitä tähän liittoon. Olen valinnut yhden hänen pojistaan kuninkaaksi. Jos halusit pitää jotakin tämän liiton täyttymyksen vakuutena tämä vakuus oli nyt HERRA Itse JEHOVAN ISÄ JUMALAN ja kuningas Daavidin välisen liiton täyttymys Itse. 6 Sillä lapsi on meille syntynyt poika on meille annettu jonka hartioilla on herraus ja hänen nimensä on.

Aikanaan Jehova sanoo Samuelille. Iisai oli kuningas Daavidin Isä. Profeettojen ennustus on käynyt toteen. Kertomus hänen taistelustaan filistealaista Goljatia vastaan on yksi Raamatun tunnetuimmista kohdista 1.

Jesajan kirjan mukaan Iisain kannosta nousee verso vesa puhkeaa sen juuresta ja kantaa hedelmää Jes 111 Tuo kohta on innoittanut Iisain puun kuvien maalaajia. Vanhurskaasta patriarkka Juudasta jonka jälkeläiset asuivat Jerusalemin eteläpuolella tuli Daavidin kuninkaallisen suvun isä. Kuningas Daavidin isä oli Iisai Betlehemistä ja Juudan sukukunnasta. Jumala on suuri ja pyhä hän hallitsee maata ja taivasta.

Esikuvallista Ruutissa on uskollisuus sillä hän ei halunnut jättää anoppiaan yksin turvatto-muuteen ja lohduttomuuteen tämän miehen ja poikien kuoltua. 12 olihan Isä oli antanut hänelle oman nimensä Joh. Jeesus oli siis Iisain jälkeläinen Daavidin kautta. Vuonna 607 eaa jolloin Jerusalem tuhottiin ja sen.

Jumala lupasi Daavidille että hän on ikuisesti kuningas. Daavid syntyi kymmenen vuotta sen jälkeen kun Jehova oli valinnut Saulin kuninkaaksi. Hän ei syntynyt kuninkaiden palatseihin vaan vaatimattomaan talliin köyhän äidin syliin. Kun Jesaja sanoo että Isain kannosta nousee verso hän viittaa muun muassa siihen että vasta kun Daavidin.

1115 esittää hänet beetlehemiläisen Iisain jälkeläisenä hänen joka oli myös kuningas Daavidin isä ja ennustus sanoo. Daavid paimentaa isänsä lampaita. Tämä siitä syystä että hän oli kuningas Daavidin isä. Jeesus saa kuninkuuden saatuaan uuden nimen Ilm.

Niinpä tässäkin Jesaja viittaa Daavidin sukuun. Tämän mukaisesti myös on aivan luontevaa puhua Jeesuksesta Daavidin Poikana. Tee vain kaikki mitä on. Vanhassa ajatus että jälkeläinen jo eräässä mielessä on esi-isiensä kupeissa mukana kaikessa esi-isiensa elämäntapahtumissa.

Kuningataräidin korkea asema käy ilmi 1. Mielestäni HänJeesus ihmisenä kyllä polveutuu mutta neitseellisen syntymän kautta ei miehestä koska toinen osapuoli on Hänen IsänsäJumala. Vanhurskaan patriarkka Sebulonin jälkeläisten asuinalue oli Gennesaretinjärven länsipuolella. Ota erikoisöljyä ja mene Iisain taloon Betlehemiin.

Hän halusi seistä tämän rinnal-. Kerran kuningas sanoi profeetta Natanille. Missä puhutaan Iisaista siellä puhutaan myös Daavidista ja missä Daavidia halutaan kuvata tarkemmin siellä hänet esitellään Daavidin pojaksi. Isän Idea VT6 Kuningas Daavid Daavidin psalmeja.

Daavidin suku hallitsi Jerusalemin valtaistuinta 900-500-luvuilla eKr. Mikä olen minä Herra Herra ja mikä on sukuni että olet saattanut minut tähän asti. Kuningas Daavid meni asettui Herran eteen ja sanoi. Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki viisauden ja ymmärryksen henki neuvon ja voiman henki tiedon ja Herran pelon henki.

Daavid tuo tässä Psalmissa esiin monenlaisia eri puolia Jumalasta. Pyhä Jumala meidän kaikkien Isä. Daavidin isä on Iisai. Isai oli kuningas Daavidin isä.

Iisai oli myös kuningas Daavidin ja Israelia hallinneitten Daavidin suvun kuninkaitten luonnollinen alkulähde. Daavid oli Israelin toinen kuningas. Sinä näet että minä asun setripuisessa palatsissa mutta Jumalan arkku asuu teltassa Natan sanoi kuninkaalle. 16 Daavidin suvun valtakunta oli kuin puu jonka tyvi ja juuret olivat Daavidin isässä Iisaissa.

VTssa hän on Daavidin isä. Läistensä kautta sillä hän on kuningas Daavidin isän Iisain isä ja sitä kautta itsensä Kristuksen esi-isä. 20 Mutta Iisain kannosta puhkeaa virpi ja vesa versoo hänen juuristansa. 12 patriarkasta nousseet heimot kunnioittivat vanhan liiton kulta-aikana yhdessä Daavidin kuningashuoneen kuningasta ja hänen äitiään.

Ylistämme sinua tästä ihmeellisestä lapsesta. Liitto kuningas Daavidin kanssa oli siis ilman ehtoja oleva liitto. VT kuningas Daavidin isä. Messias on syntynyt maailmaan.

Jumala jos sellainen on ei varmuudella ole kuningas Daavidin jälkeläinen ei kai Jumala voi polveutua omasta luodustaan. Kuningas Daavid asui nyt palatsissaan ja Herra oli antanut hänen päästä rauhaan kaikista vihollisista joita hänen ympärillään oli ollut. Näin esi-isien merkitys tuntuu vaikka tuhansiin polviin jälkeenpäin. Ja taas on yksi mielenkiintoinen inkonsistenssi osoitettavaksi turhan uskovaisille vai pitäisikö sanoa osoitettavaksi että siltä voidaan sulkea silmät ja sitten selitellä jotain sillä tuo viittaushan tulee nimenomaan siitä uskomuksesta että Jesse on suoraan alenevassa.

Nih tuolla Daavidin pojalla ainakin tässä biisissä viitataan nimenomaan Jeesukseen. Niin Amoksen kuin Jeesuksen ja muidenkin profeettojen ennustukset antoivat odottaa itseään noin 20002500 vuoden ajan mutta ne pitivät paikkansa. Daavidin maja hepr. Kuningasten kirjasta joka kertoo että äidin lähestyessä kuningas nousi istuimeltaan tuli häntä vastaan ja kumarsi maahan hänen edessään 1.

Tällöin Raamatun historian mukainen ihmisyys on ollut olemassa reilut 3000 vuotta mutta kirjoituksia on vain yksin kappalein Jerusalemin temppelissä. Ruutin kirjassakin mainittu Iisai on merkittävässä asemassa juutalaisessa perinteessä. Toivo joka on elänyt kansasi odotuksessa on täyttynyt. Mutta tämäkin on ollut vähän silmissäsi Herra Herra ja niin sinä olet puhunut palvelijasi suvulle myös kaukaisista asioista näin opettaen ihmisten tavalla Herra Herra.

סכה sûkkâh on tässä ymmärrettävä runolliseksi kuvaukseksi kuningas Daavidin johtamasta kuningaskunnasta joka palautetaan sen entiseen loistoonsa siis valtioksi. Vanhan testamentin profeetat ennustivat että Messias syntyy Daavidin suvusta ja paikkana on Daavidin kaupunki Betlehem. Se mitä lupasit on tapahtunut. Profeetta Natanin uni.


Facebook


Daavid Wikiwand


Advennti Ja Jouluaika By Opetus On Genially


Advennti Ja Jouluaika Aa By Opetus On Genially


Kunnia Jumalalle Ulla Tschurbanoffin Ikonit Pyha Joosef On Jeesuksen Aidin Marian Puoliso Ja Jeesuksen Isapuoli Juutalaisen Lain Mukaan Han Oli Jeesuksen Aito Isa Raamatun Mukaan Joosef Oli Puuseppa Han Oli Daavidin Huonetta

Posting Komentar untuk "kuningas daavidin isä"