Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

parsakaali feta piirakka

Leikkaa piirakka paloiksi vasta jäähtyneenä mielellään seuraavana päivänä. Sekoita kaikki loput täytteen ainekset yhteen.

Parsakaali Pekonipiirakka Annin Uunissa Recipes Indulgent Food Food
Parsakaali Pekonipiirakka Annin Uunissa Recipes Indulgent Food Food

Keitä 1 minuutti suolalla maustetussa vedessä.

. Koristele piirakka ennen tarjoilua tuoreella basilikalla tai kirvelillä. Lisää esikeitetty tai pakasteparsakaali ja mausteet. Pinaatti ja feta ne ovat maanmainio pari. Ne maistuvat raakoina alkupalaksi esimerkiksi dippikastikkeen kanssa.

Sekoita munien joukkoon kerma ja kaada täytteen päälle. Leivo suolainen syötävä nyt itse tehtyyn ja maukkaaseen ruis-perunataikinaan. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Kääntele joukkoon pinaatti parsakaalinuput ja pinjansiemenet.

Kiehauta parsakaali suolalla maustetussa vedessä n. Halkaise kirsikkatomaatit kuori ja pilko parsat ja murusta feta piirakkapohjan päälle. Pistele piirakkapohjaan haarukalla reikiä ja esipaista uunin keskiosassa 10 minuuttia. Levitä parsakaalit ja fetajuustokuutiot pohjataikinan päälle vuokaan.

Yksi sivustomme piirakkasuosikki on kotileipomo Siiskosen ohjeella valmistuva maukas parsakaali-fetapiirakka. Levitä parsakaalin palat pohjan päälle ja murenna sinihomejuusto päälle. Jatka piirakan paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla 2030 min kauniin väriseksi. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi.

Lisää pinnalle loppu juusto raasteena. 3-5 minuuttia riippuen kukintojen koosta ja kuullota pilkotut sipulit öljyssä paistinpannulla. Asettele halutessasi taikinanauhoista koristeruudukko piirakan päälle. Halutessasi voit käyttää myös valmista piirakkapohjaa.

Levitä valmis taikina pyöreään piirakkavuokaan halkaisija 28 cm. Sekoita keskenään fraiche sekä munat ja kaada seos muiden täyteaineiden joukkoon. Feta-pinaattipiirakka on ikisuosikki joka toimii joka juhlassa. 3Vuoraa leivinpaperilla uunipelti tai -vuoka noin 26 x 38 cm.

Arja Elina Laine Myllyn Paras Oy. Mausta seos ja siirrä sivuun jäähtymään. Tuoreen pinaatin sijasta käytin pakastepinaattia toimi hyvin ja koko piirakka upposi vieraille raportoi lukijamme. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä.

Vatkaa kananmunat kerma rahka suola ja pippuri. Kypsennä piirasta 175 asteen uuninlämmössä noin 40 minuuttia kunnes pohja on kypsä ja täyte keskeltäkin hyytynyt. Kiehauta parsakaalia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti. Parsakaalin varret säilyvät viileässä pidempään kuin kukinnot.

Parsakaalipiiraassa voit käyttää joko tuoretta parsakaalia tai pakasteparsakaalia. Nosta parsakaalipiirakka 200-asteisen uunin alaosaan. Piirakkapohjan esipaisto varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Murenna loppu feta piiraan päälle koristeeksi juuri ennen tarjoamista.

Kuori ja paloittele myös varsi. Sekoita kulhossa kananmunat kerma ja parmesaaniraaste tasaiseksi. Paista piirakka uunin alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia. Levitä täyte pohjalle ja valuta päälle munamaitoseos.

Paista 30-40 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt ja piirakan pinta saanut väriä. Paista parsakaali-kinkkupiirakka 225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia. Hienonna kevätsipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Ripota sipulin palat ja parsakaalit pohjan päälle.

Sekoita munamaito ja raasta joukkoon parmesaaniraaste. Lounasruokana salaatin kanssa tai iltapalapiirakkana. Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Lisää joukkoon valutettu parsakaali paprika ja sipuli.

Sekoita keskenään tuorejuusto maito kananmunat ja mausteet ja kaada seos piirakan päälle. Täytteen mehevyyden salaisuus on majoneesi. Kuullota sipuleita öljytilkassa pannulla. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja hienonna sipuli.

Pehmitä niitä Sunnuntai Juoksevassa pannulla muutama minuutti. Levitä piirakkapohjalle puolet valutetuista fetajuustokuutioista kasvisseos oliivit ja loput fetajuustokuutiot.

Pin On Favorite Recipes
Pin On Favorite Recipes
Parsakaali Fetapiirakka Bunge Fi Recipe In 2022 Yummy Food Food Tasting Savoury Baking
Parsakaali Fetapiirakka Bunge Fi Recipe In 2022 Yummy Food Food Tasting Savoury Baking
Parsakaali Pekonipiirakka Annin Uunissa Food Savoury Baking Savory Pastry
Parsakaali Pekonipiirakka Annin Uunissa Food Savoury Baking Savory Pastry
Parsakaali Fetapiirakka Recipe Food Breakfast Foodie
Parsakaali Fetapiirakka Recipe Food Breakfast Foodie
Parsakaali Fetapiirakka Leivonnaiset Yhteishyva Recipe Recipes Food Good Food
Parsakaali Fetapiirakka Leivonnaiset Yhteishyva Recipe Recipes Food Good Food

Posting Komentar untuk "parsakaali feta piirakka"